Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد موسوی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد زندانیان به‌صورت مستقیم و ۶۰ درصد دیگر به‌صورت غیر مستقیم با مواد مخدر ارتباط داردند، افزود: پیدا است که برخورد‌ها کم نبوده، اما تنها پرداختن به این برنامه‌ها و جلوگیری از تهیه و عرضه و تولید کافی نیست بلکه ریشه‌های تقاضا نیز باید بررسی شود.

وی اضافه کرد: باید بزرگ محله، پدر و مادر، همسر، آموزش و پرورش، نهادهایی، چون بهزیستی، ورزش و جوانان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تلاش نمایند تا جوانان گرفتار اعتیاد نشوند؛ از کودکی باید جرأت‌مندی و قدرت نه گفتن را باید به فرزندانمان بیاموزیم تا در نوجوانی و جوانی آسیب نبینند.

موسوی گفت: آسیب‌هایی مانند مصرف مشروبات الکلی، تصادفات جاده‌ای، خشم، ضرب و جرح، نزاع و آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای از دیگر مقوله‌هایی هستند که علاوه بر اعتیاد، کشور ما آمار قابل توجهی در میان آمار جهانی دارد.

بیشتر بخوانید

حل و فصل پرونده‌های حقوقی با حذف قولنامه ها

وی با تأکید بر اینکه یک بازی رایانه‌ای نظیر جی‌تی‌ای کافیست تا آثار کار‌های فرهنگی و عقیدتی و مذهبی هیئت‌ها و اماکن مذهبی را در نوجوان و جوان ما از بین ببرد، اظهار داشت: بیش از ۴۵ کشور دنیا این بازی رایانه‌ای را به دلیل خشن و غیراخلاقی بودن ممنوع کرده‌اند حال آنکه این بازی بر روی ۵۰ درصد گوشی‌ها و رایانه‌های ایران نصب است.

موسوی بیان کرد: پدر و مادر‌ها در بهترین حالت، در فضای حقیقی والدین خوبی برای فرزندان خود هستند، اما امکانات را در اختیارشان قرار می‌دهند و آنان را در فضای مجازی رها می‌کنند. کالاف دیوتی ماهانه چند هزار میلیارد تومان از نوجوانان و جوانان ایران دریافت می‌کند و با شش ماه از این پول می‌توان تمام نقاط حادثه‌خیز جاده‌های ایران را اصلاح کرد.

وی با تأکید بر اعتیادآور بودن بازی‌های رایانه‌ای که به مراتب از اعتیاد به مواد مخدر و شیشه قوی‌تر است، گفت: نوجوانی که وارد بازی کالاف می‌شود حداقل شش ساعت از روز را صرف این بازی می‌کند، چگونه می‌توان از این نوجوان انتظار تلاش و درس خواندن و موفقیت در کنکور داشت و یا پزشک باسواد و حاذق از چنین انسانی پرورش داد؟

موسوی افزود: در اروپا، قوانین بسیار سختگیرانه‌ای برای نصب بازی وجود دارد و بازی‌های رایانه‌ای با انتخاب و مشورت پدر و مادر و با توجه به ویژگی‌های نوجوانان بر روی گوشی یا رایانه آنان نصب می‌شود، ضمن اینکه در مورد تعداد بازی‌های نصب شده نیز محدودیت وجود دارد، اما متأسفانه این قوانین و محدودیت‌ها در کشور ما وجود ندارد و این درد است.

وی اماکن مذهبی را صالح‌ترین فضا برای پرداختن به آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی و اخلاقی جامعه خواند و اضافه کرد: طبعاً جوانی که عاری از اثرات این آسیب‌های فراوان باشد زمینه و آمادگی بیشتری برای دینداری نیز دارد، کسی که معتاد نباشد قاعدتاً بهتر از یک معتاد تحت تأثیر یک صوت زیبای قرآن یا نفس گرم یک سخنران مذهبی قرار می‌گیرد. پیداست که اگر اعتیاد و دیگر آسیب‌ها باشد، شعائر مذهبی و حسینی خودبخود رنگ می‌بازند.

موسوی ساکت و بی‌تفاوت بودن در برابر آسیب‌های اجتماعی را خلاف دین دانست و توضیح داد: امروز بعد از بیش از یک‌هزار و دویست سال که از حکومت امام حسن (ع) می‌گذرد، حکومت اسلامی به ما تحویل شده است و اگر نتوانیم توفیقی کسب کنیم، کسی از ما الگو نخواهد گرفت.

وی ادامه داد: انتظار رهبری و همه دلسوزان این است که بخشی از برنامه‌های بقاع متبرکه و اماکن مذهبی استان به مقوله سبک زندگی اسلامی بپردازد، مجموعه ما و دیگر نهاد‌ها نیز آماده کمک هستند تا کارشناسان خود را برای برپایی دوره‌های مشاوره و سبک زندگی به این اماکن مقدس اعزام کنند؛ این دست کار‌ها سبب رونق امامزادگان و بقاع متبرکه نیز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم مواد مخدر رایانه ای آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۰۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه

فرمانده مرزبانى استان آذربایجان غربی اظهار کرد: مرزبانان هنگ مرزی ارومیه طی ایست بازرسی در محور مرزی سرو به ارومیه، به یک دستگاه خودرو مشکوک شدند و سریعاً آن را متوقف کردند.

سردار محمد احمدی گفت: مرزبانان در بازرسی از خودروی توقیفی موفق به کشف ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه که در بخش های مختلف خودرو جاسازی شده بود، شدند.

وی افزود: راننده خودرو از محل متواری شد و تلاش مرزبانان برای شناسایی و دستگیری متهم و سایر متهمان این پرونده در دستور کار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان (فیلم)
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه